۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » معرفی کتاب و پژوهشگران
  • شناسه : 607
  • ۲۱ جوزا ۱۳۹۶ - ۵:۳۶
  • 76 بازدید
Title Book
دعوت به همیاری مجموعه ای شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه

دعوت به همیاری مجموعه ای شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه

۲۷ سنبله برابر ۱۸ سپتمبر، سالروز نشر اسامی ۵۰۰۰ تن شهدای سالهای ۱۳۵۷ و ۱۳۵۸ خورشیدی که توسط دولت هالند در ۱۸ سپتمبر بنام «روز ۵۰۰۰ شهید بیمزار» شناخته شده، با گرامی داشت یاد و خاطره ی شهدای مظلوم و گمنام افغانستان، بیاری پرور دگار چاپ دوره ای چند جلدی «شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه» […]

۲۷ سنبله برابر ۱۸ سپتمبر، سالروز نشر اسامی ۵۰۰۰ تن شهدای سالهای ۱۳۵۷ و ۱۳۵۸ خورشیدی که توسط دولت هالند در ۱۸ سپتمبر بنام «روز ۵۰۰۰ شهید بیمزار» شناخته شده، با گرامی داشت یاد و خاطره ی شهدای مظلوم و گمنام افغانستان، بیاری پرور دگار چاپ دوره ای چند جلدی «شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه» در دست اقدام است.

جلد اول کتاب «شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه» پس از افشای لیست حدود پنج هزار شهید که بخش از دهها هزار تن شهدای مظلوم کشور، توسط سازمان  اگسا(استخبارات وقت)  بعد از ۷ ثور ۱۳۵۷ خورشیدی به جرم مسلمان بودن و وطن دوستی بیرحمانه در زندانهای مخوف وپلیگونها به شهادت رسیده اند. جمعی از آن شهدای عزیز،  نٌخبگان کشور را تشکیل می دهند که در میان آنان کادرهای تحصیل یافتگان حوزه و دانشگاه، داکتران ومتخصصان طب، انجینری، زراعت، فارمیسی، اقتصاد، صاحب منصبان اردو وپولیس، تاجران ومتنفذان قومی، کسبه کاران و حتی کارگران عادی وجود دارند.

همچنان در میان شهدا، نام صدها تن از علما و دانشمندان طراز اول کشور به نشررسیده که به بیرحمی و درنده گی ودشمنی سرسخت کمونیست ها به ملت مسلمان افغانستان را می رسانند.

این اثر با مقدمه ی نگارنده و چهار تقریظ از آیت الله محمد آصف محسنی، مولوی حبیب الله حسام، آیت الله سید محسن حجت و سرمحقق استاد عبدالباری راشد در ۲۸۸ صفحه با نگاهی بر حیات فکری و مبارزاتی ۵۷ شهید نُخبه‌ی افغانستان(طی سال‌های ۱۳۵۸-۱۳۵۷ خورشیدی) تحریر و نشر گردیده است.

با تشکر از سروران عزیزی که برای چاپ جلد اول این اثربا معرفی اهل خبره و ارسال تصاویر و زندگی نامه هایی از  نُخبگان کشور که در زمان تجاوز نیروهای شوروی سابق به شهادت رسیده اند همکاری های لازیم را نمودند  و امید وارم که  علاقه مندان، فرهیختگان اهل قلم و خبره به همیاری و مشارکت در تدوین و ادامه مجموعه های بعدی این اثر  از مساعدت‌های معنوی و مادی خویش دریغ نورزیده که نهایی شدن این مجموعه جز با همت و همکاری مشتاقان میسور نخواهد بود، به امید اینکه برای ادامه چاپ مجموعه های بعدی شهدای واقعی دوران جهاد، همکاری شما بزرگواران و اهل قلم مجلات بعدی نیز زیور چاپ گردد.

به امید آن روز…

با احترام

سید جعفرعادلی«حسینی»

 

معرفی جلد اول کتاب شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه:

چاپ جلد اول کتاب شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه پس از افشای لیست حدود پنج هزار شهید که بخش از دهها هزار تن شهدای مظلوم کشور، توسط سازمان  اگسا(استخبارات وقت)  بعد از ۷ ثور ۱۳۵۷ خورشیدی به جرم مسلمان بودن و وطن دوستی بیرحمانه در زندانهای مخوف وپلیگونها به شهادت رسیده اند. جمعی از آن شهدای عزیز،  نٌخبگان کشور را تشکیل می دهند که در میان آنان کادرهای تحصیل یافتگان حوزه و دانشگاه، داکتران ومتخصصان طب، انجینری، زراعت، فارمیسی، اقتصاد، صاحب منصبان اردو وپولیس، تاجران ومتنفذان قومی، کسبه کاران و حتی کارگران عادی وجود دارند.

همچنان در میان شهدا، نام صدها تن از علما و دانشمندان طراز اول کشور به نشررسیده که به بیرحمی و درنده گی ودشمنی سرسخت کمونیست ها به ملت مسلمان افغانستان را می رسانند.

این اثر با مقدمه نویسنده آن حجت الاسلام سید جعفرعادلی«حسینی»، چهار تقریظ از آیت الله محمد آصف محسنی، مولوی حبیب الله حسام، آیت الله سید محسن حجت و سرمحقق استاد عبدالباری راشد در ۲۸۸ صفحه با نگاهی بر حیات فکری و مبارزاتی ۵۷ شهید نُخبه‌ی افغانستان(طی سال‌های ۱۳۵۸-۱۳۵۷ خورشیدی) تحریر و نشر گردیده است.

مشخصات کتاب:

نام کتاب: شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه

نویسنده:‌ سیّد جعفرعادلی«حسینی»

ناشر:‌ نسیم حیات

نوبت و سال چاپ: اول/ ۱۳۹۳

قیمت: ۱۳۰ افغانی

چاپ: جعفری

تیراژ: ۲۰۰۰

شابک: ۱-۹۷۳-۴۹۲-۹۶۴-۹۷۸

دیزاین و طرح جلد: سید عباس حسینی

مرکز پخش در افغانستان: کابل، پل سوخته، نمایشگاه نما رسانه

تلفن مرکز پخش: ۰۷۸۸۱۲۳۳۱۴

با احترام

تهیه و تنظیم: سید محمد رضا(عرفان) عادلی حسینی